CANLI YAYIN: AŞI UYGULAMASINDA ECZACININ AKTİF ROLÜ
- 17 Şub 2021
- 1 dakikada okunur
Etkin Akademi eğitimlerimize, Gsk sponsorluğunda 22 Şubat Pazartesi akşamı saat: 20.30-22.30 arasında "AŞI UYGULAMASINDA ECZACININ AKTİF ROLÜ: DÜNYA ÖRNEKLERİ İLE YOL HARİTASI” başlığıyla devam ediyoruz.
Etkin Eczacılık Tv kanalımızdan canlı yayınlanacak toplantımızın açılış konuşmasını yönetim kurulu başkanımız Uzm. Ecz. Hümeyra Comerter’in yapacağı, yönetim kurulu üyemiz Doç. Dr. İlkay Alp Yıldırım’ın moderatörlüğünde çok değerli konuklarımızı ağırlayacağımız bu eğitimimize tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.
Tüm meslektaşlarımıza açık olan eğitimimizin davetiyesini sizlerde tüm eczacı gruplarında paylaşarak daha çok meslektaşımızın izlemesine katkı verebilirsiniz.
NOT: Kanalımıza henüz giriş yapmamış üyelerimiz https://etkineczacilik.tv/ linkini tıklayarak kayıtlarını oluşturabilirler.
Tarih: 22 ŞUBAT PAZARTESİ
Saat: 20.30- 22.30
Yayın Kanalı: https://etkineczacilik.tv/
PROGRAM:
20.30.20.40: Açılış Konuşması:
Uzm. Ecz. Hümeyra Comerter
EED Yönetim Kurulu başkanı
Moderatör:
Doç. Dr. F. İlkay Alp Yıldırım
İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı
EED Yönetim Kurulu Üyesi
20:40-21.15: Prof. Dr. Serhat Ünal
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji A.B.D.
Bilim Kurulu Üyesi
21.15-21.45: Anne-Sophie Robin-Malachane-
Eczacı, Fransız Eczacıları Birliği Auvergne-Rhône-Alpes Bölgesel Konsey Sorumlusu
Fransız Eczacılık Akademisi Üyesi- Lyon Eczacılık Fakültesi Yönetim Kurulu Üyesi
21.45-22.15 Gonçalo Sousa Pinto-
Eczacı, FIP Eczacilik Uygulamaları Gelişim ve Dönüşüm lideri (Lead for practice development and transformation) Hollanda
22.15-22.30 Soru-Cevap
Kommentare