top of page

Eczaneler İçin Dijital Çözüm: EMAR Yazılımında İndirimli Lisans Dönemi

Sayın Üyemiz,

Eczanelerimizin mali ve finansal yönetimini kolaylaştırmak ve verimliliğimizi artırmak amacıyla, EMAR (Eczane Mali Analiz Raporlama) yazılımının sunduğu fırsatları değerlendirmeye devam ediyoruz. 10. Bilimsel Yıl Sonu Toplantımızda da tanıtılan bu web tabanlı yazılımın eczanelerimize sağlayacağı faydaları, 26 Aralık Salı günü gerçekleştirdiğimiz ZOOM toplantısında detaylıca ele aldık.

Toplantı Kaydına Erişim:

Toplantının kaydına, Etkin Eczacılık Derneği Video Alanı üzerinden kullanıcı adınız ve şifreniz ile erişebilirsiniz.


Özel Lisans Fırsatı ve Ek Süre Tanımlaması:

EMAR yazılımına https://eczaasist.com.tr adresli EczaAsist web sitesi üzerinden kayıt olarak ve hesabınızı aktif ederek, 31 Aralık'a kadar 2.000 TL lisans bedeli ile 15 aylık (3 ay deneme + 12 ay) kullanım başlatabilirsiniz. 

1 Ocak'tan sonra lisans bedeli 3.740 TL olacaktır. Dernek üyelerimizden 30 ve üzeri kişi lisans satın alırsa, üye sayısına göre 1-3 ay ek lisans süresi tanımlanacaktır.


Satın Alma Bildirimi:

Lisans bedelini ödeyerek EMAR yazılımını satın alan meslektaşlarımız, aşağıda yer alan formu doldurarak satın alma işlemleri hakkında derneğimizi bilgilendirebilir ve ek lisans süresi için kayıtlarını oluşturabilirler.


EMAR Yazılımı İletişim Bilgileri:

ECZAASIST ARGE ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ AŞ

Firma GSM: 0 539 709 90 99

Firma Sorumlusu: Ecz. Aytaç Havuk (GSM: +90 533 642 01 96)


EMAR Hakkında Kısa Bilgi:

2018 yılında dört deneyimli eczacının ortak girişimiyle hayata geçirilen EMAR, eczanelerimizin günlük ve aylık mali-finansal verilerine kolay erişim sağlayarak, reçeteler, mevzuat, sut ve diğer günlük işler arasında mali analiz yapma imkanı sunmaktadır.


Saygılarımızla,


Etkin Eczacılık Derneği

Dijital Dönüşüm Komisyonu



bottom of page