top of page

"Gelecek Bizim" Projesi & PHUSION

Sayın Üyemiz,


Günümüzde eczacılık sektörü tüm dünyada gelişiyor ve dönüşüyor. Bu değişimlerin merkezinde ise tüketicinin sürekli evrilen satın alma davranışları bulunuyor. Eczanelerimizde küçücük bir dokunuş, bir değişim, tüm hikayeyi değiştirebiliyor.


Peki, bu değişimleri nasıl yönlendirebilir ve eczanemizi geleceğe nasıl hazırlayabiliriz?


Sizleri bu soruların cevaplarını "Etkin Eczacılık Derneği & Phusion // Gelecek Bizim Projesi" ile bulmaya davet ediyoruz. Proje kapsamında sunulan danışmanlık hizmeti, eczanenizin ihtiyaç analizini yaparak, önceliklerinizi belirlemenize yardımcı olacak.


Peki, bu hizmeti neden satın almalısınız?


• Fark Yaratın: Eczanenizde uygulayacağınız stratejik değişikliklerle yeni tüketici ve hasta profiline hizmet deneyimini ve memnuniyetini artırabilirsiniz.

• Etkili Analiz Yönetimi Sağlayın: EYS (Eczane Yönetim Sistemi) ile eczane yazılımınızdaki ham verilerinizi gelişmiş raporlara dönüştürerek, analizlerinizi grafiklerle gözlemleyebilirsiniz.

• Tüketici Davranışlarını Anlayın: Tüketicinin değişen satın alma davranışını daha iyi anlayarak eczanenizi doğru analiz ve yönlendirme ile güncelleyebilirsiniz.


Eczanelerimizdeki her bir değişiklik, tüketicinin ve hastanın deneyimini artırma potansiyeline sahip. Bu potansiyeli en üst düzeye çıkarmak için sizleri, "Etkin Eczacılık Derneği & Phusion // Gelecek Bizim Projesi"ne katılmaya davet ediyoruz.


Program tanıtımı ve ücret bilgisini içeren “Bilgilendirme Sunumu” ekte paylaşılmıştır.


Kayıt tarihleri 25 Ağustos 2023 - 5 Eylül 2023 arasında olup, geleceğin eczacılığına adım atmak için aşağıdaki katılım formunu doldurabilirsiniz:


KATILIM FORMU:


Saygılarımızla.

Proje_Sunum_EYS_2023
.pdf
PDF dosyasını indir • 2.64MB

bottom of page