top of page

MESLEKİ GEZİ: VİYANA & 6-9 MAYIS 2023

Sayın Üyemiz,


Derneğimiz genel ilaç pazarı, eczacılık alanındaki düzenlemeler, uygulamalar, eczane modelleri ve eczane hizmetleri konularında bilgi almak üzere, ilaç fiyatlarının belirlenmesinde referans aldığımız ülkelere ziyaret düzenlemekte.

4 yıl aradan sonra mesleki ve kültür gezimizi 6-9 Mayıs 2023 tarihlerinde Viyana’ya yapıyoruz.


Daha önce Portekiz/Lizbon, İspanya/Sevilla, Fransa/Paris, Yunanistan/Atina ve Nafplion, İtalya/Milano- Bologna’ya yaptığımız gezimizin bu yılki durağı Avusturya/Viyana, Slovakya/Bratislava- şehirleri olacak.

6-9 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz ziyaretimizde Viyana’da Eczacı Kooperatifi temsilcileriyle mesleki toplantımız için bir araya geleceğiz. Avusturya ilaç pazarı, eczacılık alanındaki düzenlemeneler, eczacılık uygulamaları, eczane hizmetleri konularında bilgi alacağız. Ayrıca eczane ziyaretimiz olacak.


Hotel Mercure Wien Westbahnhof 4*Otel’de konaklayacağımız gezimiz boyunca, Viyana şehir merkezini, Wachau ve Saray Bahçesi Viyana Ormanlarını, Bratislava’yı rehber eşliğinde ziyaret edeceğiz. Hep birlikte bir akşam yemeği sonrasında klasik müzik konserinde keyifli vakit geçireceğiz.


Ayrıntılı tur programını ekte sunduğumuz mesleki ve kültür gezimize katılım durumunuzu 10 Şubat 2023 Cuma gününe kadar aşağıdaki linkteki formu doldurarak bildirmenizi önemle rica ederiz. Formu doldurmanızın ardından acentemiz konuyla ilgili tarafınıza dönüş sağlayacaktır.


Katılım Bağlantısı:


ÖNEMLİ NOTLAR:

  • Uçak biletleri opsiyonlu olduğundan katılım durumunuzu en geç 10 Şubat Cuma akşamına kadar önemle bildirmenizi rica ederiz. Bu tarihten sonra katılım bildiren üyelerimiz için fiyat değişikliği olacaktır.

  • İptal durumlarında ücret iadesi yapılamamaktadır. Bu durumda katılımı kesin olan üyelerimizin kayıt yaptırmalarını rica ederiz.

  • Vize ve diğer konularınız için tur şirketimiz yardımcı olacaktır.

  • Yapı Kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit yapılmaktadır. Diğer kartlara vade farkı konulmaktadır.( Ödemlerde güncel kur baz alınacaktır.)

VİYANA PROGRAMI
.pdf
Download PDF • 653KB


bottom of page