top of page

DUYURU: AFET BİLGİLENDİRME

Değerli üyelerimiz, Sevgili Meslektaşlarımız, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü ülkemizde meydana gelen ve 10 ili kapsayan ancak tüm ülkemizi derinden üzen cumhuriyet tarihimizin en büyük deprem felaketini milletçe yaşamaktayız. İlk günden itibaren bölgedeki Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, Eczacı Odaları ve Eczacı Kooperatifleri ile iletişimi sürdürerek; ilaç ihtiyacının ve ilaç hizmetinin halkımıza sağlanmasına yönelik çalışmaların içinde olmaya gayret ettik.


Dernek Yönetim Kurulu kararı ile Türk Eczacıları Birliğinin çalışmalarına destek vermek üzere ‘Afet Çalışma Grubu’nu kurduk ve çalışmalarımıza başladık.


Türk Eczacıları Birliği’nden gelen ihtiyaç bildirimleri doğrultusunda ilgili bölgelerdeki Eczacı Odaları Başkanları ile yaptığımız görüşmeleri de dikkate alarak yardım noktalarımızı ve yardım içeriklerimizi belirledik. Gerekli satın almaları ve lojistik desteği sağlayarak yardımlarımızın ihtiyaç noktalarına ulaştırılmasını sağlıyoruz. Derneğimiz olarak Türk Eczacıları Birliğimizin halkımıza verdiği ilaç hizmetinin sürdürülebilirliğine ve hizmet veren gönüllü meslektaşlarımızın barınma ihtiyaçlarını karşılamak, aynı zamanda önümüzdeki zor günlerde deprem bölgesinde zarar gören meslektaşlarımıza ve ailelerine yardımcı olmak için sizlerin de destekleriyle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Katkı vermek isteyen üyelerimiz dernek merkezimizden bilgi alabilirler. Saygılarımızla, Etkin Eczacılık Derneği Yönetim Kurulu




bottom of page